Wat ik aanbied

Om je te helpen met opnieuw te verbinden en opladen, bied ik het volgende aan:

  • Coaching (10 weken) – aangepast aan jouw wensen, met wekelijkse online videocalls, persoonlijk afgestemd huiswerk en gepersonaliseerde meditaties om de ideale sfeer te creëren waarin je je leven echt kan veranderen.
  • Energy Boost – schrijf je in voor een wekelijkse energetische uitlijning en energieboost.
  • Geleide meditatie – op mijn YouTube-kanaal kan je meerdere gratis meditaties vinden, inclusief een zeer krachtige daily practice, daarnaast kan je deelnemen aan mijn wekelijkse meditatiegroep op Ibiza, of een privé-meditatiecursus bij mij boeken.
  • Ibiza Retreat – 1 week op Ibiza om opnieuw te verbinden en op te laden, volledig op jou aangepast om aan al je wensen te voldoen!
  • Reading/channeling – ontdek wat de Tarot je te vertellen heeft.
  • Transformational Healing – een diepgaande Healing-sessie van 1 uur, die kan helpen bij het transformeren van fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten.

Als je me graag beter wilt leren kennen, ik deel regelmatig ervaringen uit mijn leven in mijn blog en op Facebook en Instagram (@ankhanaibiza). En omdat ik van koken houd (en gezond eten je ook helpt om te verbinden en op te laden!), deel ik mijn favoriete veganistische recepten met je (Engelse pagina). Je kunt ook mijn gratis ‘21 days of Mindfulness’ programma doen op YouTube.