Over mij

Ik vertel je graag wat meer over mezelf, waar ik vandaan kom en hoe ik gekomen ben waar ik nu ben.

Ik ben geboren in 1984, als jongste van 3 dochters in een warm, liefdevol gezin. Als kind was ik al hoogsensitief, maar in een (school)omgeving waar dit voor mijn gevoel niet paste, heb ik dit ver weggestopt. Tot het op een gegeven moment niet meer ging, ik kon me niet meer afsluiten voor mijn gevoel. Beetje bij beetje heb ik geleerd om me weer open te stellen. Te luisteren naar mijn gevoel, te doen wat goed voelt en daar is veel moois uitgekomen!

Een van de dingen die me heel erg geholpen heeft me weer open te stellen is het ontvangen van Reiki. Mijn eerste Reiki sessie was zo’n bijzondere ervaring dat ik het ook zelf wilde leren. Dus ik heb mijn eerste en tweede Reiki graad gehaald en ben mijn eigen praktijk begonnen. Door de jaren heen zijn de sessies meer en meer intuïtief geworden, mijn handen begonnen dingen te doen wat geen ‘gewone’ Reiki was, maar wat ik niet goed uit kon leggen. Dankzij verschillende cursussen Multi-Dimensional Healing en Open to Channel heb ik geleerd woorden te geven aan wat er van nature al gebeurde en zijn mijn healings nog verder ontwikkeld. De Energy Boost en mijn Transformational Healings zijn het resultaat van de weg die ik hierin heb afgelegd.

In 2016 ben ik voor het eerst op Ibiza geweest om een vriendin te helpen op het retreat dat zij organiseerde. Niet lang daarna heb ik mijn spullen gepakt en ben ik zelf naar Ibiza vertrokken, aangetrokken door de bijzondere energie van het eiland. Inmiddels woon ik al weer ruim 4 jaar op dit magische eiland, maar ik kom nog graag en met regelmaat naar Nederland.

Vanuit mijn opleiding tot Creatief Therapeut en mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, bied ik ook online coachingstrajecten aan. De coaching is een combinatie van gesprekken, (leren) mediteren en healings, altijd volledig afgestemd op jou en wat er nodig is in het moment.

Het organiseren en hosten van retreats was voor mij een heel natuurlijke vervolgstap. Na ruim 17 jaar in de horeca te hebben gewerkt, geniet ik nog steeds van het gastvrouwschap. En met het meewerken op verschillende retreats, het runnen van een B&B en het zelf deelnemen aan verscheidene retreats heb ik veel ervaring opgedaan. Voor mij is het geven van retreats de perfecte vorm om alles te kunnen delen wat ik de afgelopen jaren geleerd heb!

Liefs, Ankhana

Ontdek hoe ik jou kan helpen…