Reconnect & Recharge – dag(deel) retreat

Omdat niet iedereen naar Ibiza kan komen om deel te nemen aan mijn Reconnect & Recharge retreats, heb ik besloten het retreat naar Nederland te brengen. Ik ben super enthousiast om het Nederlandse Reconnect & Recharge retreat met je te delen!

Op zaterdag 18 september neem ik jou in een kleine groep voor een dag mee op retreat. De dag is een combinatie van meditatie, healing, channeling en coaching. Bedoeld om je dieper met jezelf te verbinden, helder te krijgen wat je wilt, los te laten wat je niet langer dient en te leren (nog) meer te vertrouwen op wat je hart en je intuïtie je ingeeft.

Het Reconnect & Recharge retreat is een sacred space voor een diepere connectie met jezelf. Een plek om op te laden, uit te rusten, te verzachten. Om je te verbinden met je kern, met je kracht én met je zachtheid. Om je te verbinden met je intuïtie, je hoger weten, je team van gidsen. Een dag vol rust, tijd om stil te staan en zijn, tijd voor jezelf. Een dag die een nieuw begin inluidt, waarbij je weet wat je wilt en je heldere intenties uitzet om deze werkelijkheid te laten worden. Een dag speciaal voor jou!

Programma
We starten in de ochtend met een cacao ceremonie, om diep met ons hart te verbinden. We voelen in wat we nodig hebben en zetten onze intenties voor deze dag.

Na de ceremonie leer ik je hoe je door middel van channelen direct contact kan maken met jouw team van gidsen & helpers. (Ook als je al (bij mij) hebt leren channelen, is het superleerzaam om hieraan deel te nemen!)

De rest van de ochtend wordt ingevuld naar wat er op dat moment nodig is, maar zal een combinatie zijn van meditatie, healing en channeling.

Je kan na het ochtendprogramma naar huis gaan, of blijven om ook deel te nemen aan het middag programma.

In de pauze is er tijd om vragen te stellen, dieper te verbinden met de andere deelnemers, te oefenen met channelen, te genieten van een heerlijk verzorgde lunch en even je rust te pakken.

Het middag programma is een verdieping op wat er in de ochtend is gestart, waarbij we verder oefenen met channelen, blokkades worden verwijderd en je nog verder geholpen wordt in verbinding te komen met je hart, je eigen intuïtie en de hulp van je spirit team.

Locatie
De dag vindt plaats in de prachtige Zenschuur van Inge Smits in Nieuwkerk (bij Goirle).

Datum & tijden
Zaterdag 18 september 2021
Ochtend: 9.30 – 13.00u
Middag: 14.30 – 18.00u

Prijs
€188 voor alleen de ochtend
€288 voor de gehele dag, inclusief lunch.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat er ruimte is voor ieders proces.

In de prijs inbegrepen:

  • Cacao ceremonie
  • Leren channelen
  • Meditatie
  • Individueel afgestemde healing
  • Groepshealing
  • Coaching
  • Bijzondere connecties
  • Een heerlijk verzorgde lunch (bij deelname aan middag)
  • Tijd & ruimte voor een diepere verbinding met jezelf!

Privé retreat
Het Reconnect & Recharge dag(deel) retreat kan ook 1-op-1 geboekt worden. Datum is dan in overleg, prijs: €255 voor een dagdeel, €444 voor de hele dag.

Boeken
Wil jij erbij zijn? Stuur me dan nu een berichtje om jouw plek te reserveren! We werken in een kleine groep, dus er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.