Inner Spark retreat™ – Ibiza

Verwen jezelf met een retreat op het magische eiland Ibiza ‘to Reconnect & Recharge (to) your inner spark!’.

Of je nu weet wat je ‘inner spark’ is, of dat je je ‘inner spark’ (nog) verder wil activeren – dit retreat geeft je precies wat je nodig hebt!

Het Inner Spark retreat™ is een complete transformatie. Het helpt je om je opnieuw met je ‘inner spark’ te verbinden en deze op te laden zodat het (weer) een vlammetje wordt wat je vuur van binnen ontsteekt. Je leert je patronen te herkennen, deze te doorbreken en veranderingen door te voeren voor een beter, voller en intenser bestaan. Je gaat naar huis met je ‘inner spark’ volledig geactiveerd!

“Dat was een echt re-treat! Heerlijk bij gekomen. Op een mooie, rustige plek op Ibiza, ‘s morgens meditaties en de energie ervaren van verschillende bijzondere plekken op het eiland. Het aanbod werd steeds in overleg met onze wensen en behoeften vastgesteld. Daardoor hadden we een heel passend, persoonlijk programma deze dagen, wat mij enorm verrijkt heeft.”

Programma
Op de eerste avond beginnen we met een heerlijk, huisgemaakt diner om met elkaar te verbinden en te bespreken wat je wilt en nodig hebt in de dagen samen.

In de daarop volgende dagen besteden we 3 dagdelen samen, waarin je coaching en energie healing(s) ontvangt, we samen mediteren en een aantal bijzondere krachtplekken op het eiland bezoeken. De dagen en tijden bespreken we tijdens het diner op de eerste avond.

Op de andere dagen en in je vrije tijd kan je doen wat je wilt: uitrusten als het nodig is, het eiland ontdekken als je daar zin in hebt of genieten van een van de vele extra’s die je kan boeken voor jezelf!

Op de laatste dag nemen we na een ontbijt en een laatste meditatie afscheid van elkaar. Je gaat volledig verbonden met jezelf naar huis, vol energie en met de handvatten en kennis om deze nieuwe staat van zijn bij je te houden.

“Lieve Ankhana, Dank je wel voor onze mooie tijd bij jou, je gastvrijheid, lekkere eten, kennis van meditaties en channeling en nog veel meer. Het was heel bijzonder! Echt bijzonder. ❤”

Op maat gemaakt
Je retreat bevat altijd:
– een gezond, huisgemaakt diner op de eerste avond
– heerlijke, gezond ontbijtjes in de ochtenden
– vers fruit (waar mogelijk uit eigen tuin)
– 3 dagdelen samen met:
* coaching
* healing
* meditatie
* persoonlijke gechannelde guidance
* eiland exploring
* gezonde & lekkere snacks
* mijn liefde, aandacht & zorg voor jou!

“Het programma was heel divers; Meditaties, massages, healings, mooie wandelingen, channeling, zon, zee, strand, heerlijke ontbijtjes, goede gesprekken en gezelligheid. Kortom een top week gehad! Als je even helemaal tot jezelf wilt komen en nieuwe energie en inspiratie op wilt doen is een retreat bij Ankhana zeker een aanrader.”

Afhankelijk van jouw wensen, kan je:
– bij mij verblijven in Casa Ankhana, van 4 nachten tot 2 weken, of slaap je ergens anders
– extra coaching / healing / meditation / exploring tijd bijboeken
– extra maaltijden bijboeken
– je leren channelen
– andere extra’s bijboeken, zoals massages, (privé) yoga lessen, reflexologie, stand up paddling, tarot readings en meer!

Privé retreat: alleen of samen
Je kan jouw Reconnect & Recharge retreat boeken voor alleen jezelf, of samen met je partner, beste vriend(en), familie of collega(‘s)! Er is ruimte voor maximaal 4 mensen om in Casa Ankhana te verblijven.

Wanneer je ervoor kiest om samen met je partner te komen, werken we aan ieder van jullie individueel, als aan de connectie tussen jullie samen. Er zal een speciale koppel healing zijn om jullie dieper op alle lagen te verbinden, een heel bijzondere ervaring!

“Net terug van een fantastische retreat bij Ankhana op Ibiza! Een week met rust, zon, meditatie, massage en healing. De aandacht van Ankhana, de heerlijke ontbijten en de locatie zelf droegen hier ook aan bij! Dit gun ik iedereen! Dank je wel Ankhana!”

Interesse?
Neem contact met mij op om een video call in te plannen, om te kijken of we een goede match zijn en om het perfecte retreat voor jou te creëren!

Ik kijk ernaar uit om je hier te verwelkomen, je ‘inner spark’ te (re)activeren en de magie van Ibiza met je te delen!

Ga terug naar home.