Home

Welkom! Ik ben Ankhana en ik ben een healer, channel, coach en teacher. Ik woon op het magische eiland Ibiza (Spanje). Ik help je graag bij je persoonlijke transformatie en om je te helpen met je opnieuw te verbinden en op te laden (‘Reconnect & Recharge’).

Alles wat ik hier aanbied, is om opnieuw contact met jezelf te maken. Om naar binnen te keren, om weer echt te voelen, om je bewust te worden van je innerlijke wereld en wat het je laat zien. Om verbinding te maken met je Hogere Zelf, je intuïtie, je begeleiding (en/of je Gidsen) om de connectie met je levensdoel, passie en richting in je leven terug te krijgen.

Door je te helpen weer in contact te komen met jezelf, en je energieveld actief te ondersteunen door energie te sturen, help ik je om op te laden. Ik ondersteun je bij het loslaten van gewoonten of patronen die energie kosten en om blokkades in je energiestroom op te heffen. Ik zorg ervoor dat je volledig uitgelijnd en verbonden bent om je natuurlijke zelfregulerende energiestroom weer in balans te krijgen. Zodat jij voluit van het leven kan genieten!

Je kan uit de volgende opties kiezen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat het beste bij jou past!

  • Inner Spark Retreat™ – 1 week op Ibiza om je opnieuw te verbinden met je ‘inner spark’ en deze op te laden, volledig op jou aangepast om aan al je wensen te voldoen!
  • Meditatie – op mijn YouTube-kanaal kan je meerdere gratis meditaties vinden, inclusief een zeer krachtige daily practice, daarnaast kan je deelnemen aan mijn wekelijkse meditatiegroep op Ibiza, of een privé-meditatiecursus bij mij boeken.
  • Reading/channeling – ontdek wat de Tarot je te vertellen heeft.
  • Transformational Healing – een diepgaande Healing-sessie van 1 uur, die kan helpen bij het transformeren van fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten.

Je kunt hier meer over mij lezen. Ik deel vaak ervaringen van mijn leven in mijn blog en op Facebook en Instagram (@ankhanaibiza).

Wil je graag op de hoogte blijven van wanneer ik in Nederland ben en wat ik daar aanbied? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.