Cacao Ceremonie

Een Cacao Ceremonie is altijd een heel bijzondere ervaring!

In een Cacao Ceremonie drinken we samen een kop ‘ceremoniële cacao’. Dit is een warme cacaodrank, gemaakt van 100% pure cacao die op speciale wijze bereid en gedronken wordt. Door de pure cacao en de intenties die gezet worden tijdens de bereiding en het drinken van de cacao kom je in een lichte ‘natural high’ (zonder hallucinaties oid) waardoor je je dieper kan verbinden met je gevoel en met wat er leeft in je hart.

Ik begeleid je door het hele proces door je uit te leggen wat je kan verwachten, de ceremonie te openen en je te helpen de juiste intenties te zetten – zoals het loslaten van iets wat je niet langer nodig hebt of juist het aantrekken van iets wat je graag in je leven zou willen ervaren. Na het drinken van de cacao begeleid ik je door een korte meditatie en zal ik delen wat er op dat moment door wil komen aan informatie en inzichten. Waar nodig is er soms een kleine individuele healing om de energie beter te laten stromen.

Er is tijd en ruimte om je inzichten op te schrijven (neem een notitieboekje mee), om te praten en te delen, om te huilen en te lachen en om te ontspannen. De ceremonie is zo licht of ‘zwaar’ als je zelf wilt.

Boek jouw ceremonie!
Op 16 april organiseer ik een Cacao Ceremonie in Oosterhout NB, daar kan je je hier voor opgeven.

Prijs
Deelname aan een groepsceremonie kost €40 pp.

Ibiza privé ceremonie
Een privé ceremonie op Ibiza is mogelijk vanaf €200 (tot 4 personen), voor elke extra deelnemer komt er €40 bij. Deze prijs is excl. eventuele reiskosten, indien je wilt dat ik naar jouw gekozen locatie toekom.