Cacao Ceremonie

Een Cacao Ceremonie is altijd een heel bijzondere ervaring!

In een Cacao Ceremonie drinken we samen een kop ‘ceremoniële cacao’. Dit is een warme cacaodrank, gemaakt van 100% pure cacao die op speciale wijze bereid en gedronken wordt. Door de pure cacao en de intenties die gezet worden tijdens de bereiding en het drinken van de cacao kom je in een lichte ‘natural high’ (zonder hallucinaties oid) waardoor je je dieper kan verbinden met je gevoel en met wat er leeft in je hart.

*Zie Engelse pagina voor alle data!

Ik begeleid je door het hele proces door je uit te leggen wat je kan verwachten, de ceremonie te openen en je te helpen de juiste intenties te zetten – zoals het loslaten van iets wat je niet langer nodig hebt of juist het aantrekken van iets wat je graag in je leven zou willen ervaren. Na het drinken van de cacao begeleid ik je door een korte meditatie en zal ik delen wat er op dat moment door wil komen aan informatie en inzichten. Waar nodig en gewenst is er soms een korte individuele healing om de energie beter te laten stromen.

Er is tijd en ruimte om je inzichten op te schrijven (neem een notitieboekje mee), om te praten en te delen, om te huilen en te lachen en om te ontspannen. De ceremonie is zo licht of ‘zwaar’ als je zelf wilt.

Maan-Cacao Ceremonie in Ibiza
Elke nieuwe & volle maan organiseer ik een Cacao Ceremonie op Ibiza. Op de Engelse pagina vind je onderdaan de pagina een overzicht van alle data. Deze ceremonies zijn in het Engels. De locatie is afhankelijk van de tijd van het jaar, deze informatie ontvang je bij het boeken. Mocht je de locatie liever vooraf weten, stuur me dan even een berichtje op +346 4778 4161.

Prijs Maan-Cacao Ceremonie in Ibiza
De ceremonies voor de nieuwe & volle maan zijn op donatiebasis. Je betaalt vooraf €10 om je plekje te reserveren en zodat ik jouw Cacao kan bereiden. De rest van je donatie bepaal je aan het einde van de Ceremonie. Gemiddelde donatie is €25 – €50.

Privé ceremonie
Wil je graag een Cacao Ceremonie voor jezelf & jouw vrienden? Boek dan een privé ceremonie op Ibiza! Een privé ceremonie is mogelijk vanaf €200 (tot 4 personen), voor elke extra deelnemer komt er €50 bij. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal personen en de gewenste locatie. Wil je meer weten? Plan dan jouw gratis Exploration Call in.