Wat doe jij tegenwoordig?

Gister, op de verjaardag van mijn neefje, kwam het gesprek op ‘wat ik tegenwoordig doe’. Vorig jaar zat het werk wat ik met heel veel plezier deed in een onzekere fase en was het niet duidelijk welke kant dat op zou gaan. Niet veel later hield dat werk op, maar gelukkig kreeg ik kort daarop het aanbod om als au pair in Rio de Janeiro te gaan werken. Dit heb ik toen meteen met beide handen aangenomen! Wat 6 maanden in Rio zou zijn, is uiteindelijk maar 4 maanden geworden, dus de vraag ‘wat ik tegenwoordig doe’ kwam dus niet zomaar uit de lucht vallen. Om heel eerlijk te zijn is het zelfs de afgelopen jaren bijna elk jaar iets anders geweest…

Misschien dat ik me er daarom meer bewust van was, maar ik merkte dat ik het heerlijk vond om te vertellen over mijn Reiki praktijk en wat Reiki is/voor je kan doen en dat iedereen het ook oprecht heel interessant vond. Ik voelde (weer) dat ik echt enthousiast word als ik het over Reiki heb, voor mij een teken dat ik op de juiste weg zit!

Met Reiki kan ik mensen een hele fijne, positieve energie meegeven, iets wat ik heel bijzonder vind! Ik geniet ervan om dit aan mensen te mogen geven en ben blij dat ik hier mensen mee kan helpen weer beter in hun vel te komen te zitten. Het liefst zou ik iedereen een Reiki behandeling laten ervaren, omdat het zoiets prettigs en aangenaams is. En hoewel het niet zichtbaar is, is het niet iets ‘zweverigs’ of ‘bovennatuurlijks’. Iedereen kan leren om Reiki te geven.

Graag nodig ik bij deze iedereen uit die nieuwsgierig is naar Reiki om het een keer te komen ervaren! Het is niet eng, het is niet zweverig, het is vooral heerlijk ontspannen en met nieuwe energie weer terug naar huis :)

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Reiki, bied ik try-outs aan: kom je voor de eerste keer bij mij voor een Reiki behandeling? Dan betaal je slechts €15 voor een uur! Mocht je daarna nog een keertje terug willen komen betaal je €45.

Ik hoop velen van jullie binnenkort een keertje te mogen ontvangen voor een sessie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.