Thank you!!!

Wauw… wat een ontzettend lieve, mooie en fijne reacties heb ik gekregen op mijn blog van vorige week!!! Waar ik het nog heel spannend vond om te delen, kreeg ik alleen maar meer de bevestiging dat dit de juiste weg voor mij is. Vrienden, bekenden, oud-collega’s, bekenden van bekenden, zelfs volslagen vreemden reageerden allemaal zo positief op mijn verhaal!

Veel mensen stuurden me een berichtje dat ze (delen van) zichzelf herkenden in het verhaal en blij waren dat ik het deelde. Anderen herkenden zichzelf niet in het verhaal, maar mij wel, of lieten weten dat ze het knap vonden dat ik het eindelijk durfde te delen.

Bijzonder om te zien hoe iets wat voor mij zolang een obstakel is geweest zo goed ontvangen word. Het geeft me moed om nog meer naar mijn hart te luisteren en nog meer te doen wat dat me ingeeft! Om die reden zal ik de komende tijd het aanbod van mijn praktijk uit gaan breiden, met dingen die voor mij goed voelen, die recht vanuit mijn hart komen! Houd dus vooral mijn Facebookpagina en mijn website in de gaten :)

Blog gemist? Je leest ‘m hieronder (of hier). Ondertussen ben ik op de achtergrond ook nog steeds bezig met het verwezenlijken van mijn Spanje-droom, dus als dat iets is wat je aanspreekt en jij me bij kan helpen, laat het me vooral weten!!!

Love & light, Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.