Meltdown

Twee jaar geleden had ik zelf een ‘meltdown’… Ik had mijn hoofd heel hard gestoten en hierdoor een flinke hersenschudding opgelopen. Zo kwam ik een tijdje thuis te zitten. Eenmaal hersteld en weer aan het werk, voelde ik me ‘anders’. Ik wist totaal niet meer wat ik wilde, waar ik blij van werd en al helemaal niet hoe ik daaruit moest komen.

Via een mooie samenloop van omstandigheden kwam ik bij Inge van Oosterhout (Pink Forward) terecht en heb ik een paar keer Reiki van Inge gehad heb. Na de eerste sessie voelde ik me al compleet anders! Ik merkte dat alles weer stroomde, alles kreeg weer betekenis. Ik heb een hoop gehuild, maar voelde me gek genoeg een stuk minder verdrietig dan voorheen.

In de weken erna heb ik een aantal knopen doorgehakt en beslissingen gemaakt waar ik (deels onbewust) al heel lang tegenaan liep. Ik heb totaal maar twee of drie sessies gehad, maar het heeft voor mij een heel groot verschil gemaakt!!

De sessies bij Inge zijn voor mij zó waardevol geweest, dat ik al heel snel wist dat ik ook Reiki aan mensen wilde geven. Nu twee jaar verder heb ik mijn 1e en 2e Reiki graad gehaald, waarvan de 1e zelfs bij Inge! (de 2e heb ik in Rio de Janeiro gehaald)

Ik ben Inge nog steeds heel erg dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft en ik ben heel blij dat ik nu zelf Reiki kan geven! :)

Mocht jij op dit moment een ‘meltdown’ ervaren… ik weet wat het is en ik help je graag er weer overheen te komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.